Fotoklubb initierad av SeniorNet Sweden

Att fotointresset är stort i vår förening är helt klart. Så nu finns det en klubb för dig som vill lära dig mer om att fotografera och också dela med dig av dina kunskaper till andra.

SeniorNets fotoklubb

Henke Råssmo,  SeniorNet Hässelby/Vällingby och Carl-Olof Strand, SeniorNet Tyresö vilka båda har ett genuint  fotointresse bjuder in till  SeniorNets fotoklubb via appen DigiCare Tillsammans.

Nu drar fotoklubben igång träffarna för hösten 2021.

Tid:  start onsdag den 11/8 kl 15.30-17.00
– hemifrån eller från eventuella sommarställen.
Huvudämnet den 11/8 är Ades bildbehandlingsprogram ”Lightroom”. Men du kan också ta upp andra fotofrågor som du vill dryfta med oss andra. Om någon har trevliga sommarbilder i lagom mängd att visa så kan vi ge plats också för detta. Meddela gärna Carl-Olof Strand i förväg att du tänker visa sommarbilderna.
Du anmäler dig till träffen via mobil-/surfplatteappen DigiCareTillsammans. Den hittar du i Apple Store eller Googles Play Butik. DigiCareTillsammans-appen.
Du kan delta i träffen med din surfplatta/mobil men du kan också delta via din dator. Hur det senare går till finns instruktioner om när du anmäler dig i appen.
 Du behöver inte varit med på tidigare träffar för att delta och du behöver inte heller vara medlem i SeniorNet. Öppet för alla.

Välkommen till vår intresseklubb inom foto!

*********
SeniorNet Sweden