Moderskeppets erbjudande

Till lärare på Seniornet – Om Moderskeppet Guld

Moderskeppet har gett ut videoundervisning i tolv år. Nu finns över 290 kurser med över 6500 videoavsnitt samlat i en medlemskapstjänst. Sorterat och uppmärkt efter svårighetsgrad. Det finns allt från nybörjarkurser till djupa expertgenomgångar.

På Moderskeppet kan elever lära sig foto, design, bildbehandling och videoredigering. De kan lära sig på egen hand eller i vägledning av dig som lärare. Eleverna har tillgång till kurserna dygnet runt.

De får möta ett femtiotal olika lärare. Från utbildade pedagoger till insnöade yrkesexperter. Praktiska genomgångar varvas med teori och inspiration. Mycket av nybörjarmaterialet är skapat specifikt med en äldre elevgrupp som mål.

Enkel administration

Ingen administration, så är det tänkt. Du köper medlemskap av oss. Du får dem levererade som presentkort du kan ge till eleverna. Eleven registrerar sig personligen med hjälp av presentkortet och fyller på sitt eget konto. Som kontantkort till mobiltelefonen ungefär.

Ingen kontoadministration för dig som lärare alltså. Och aldrig något krångel heller.

Fullpris – delat med 3

Våra utbildningsmedlemskap räcker i 6 månader. För dem tar vi 149 kr/st (ex moms, 186 kr inkl moms). Det är en tredjedel mot fullpris.

För att rabatten ska gälla finns två villkor:

  1. Utbildningspriset är tillgängligt när vårt material används som studieresurs. Exempelvis inom en kurs, studiecirkel eller annan organiserad studieform.
  2. Utbildningspriset säljs direkt till organisationen, inte till enskilda medlemmar.

Beställ

Har du funderingar eller vill beställa så kontakta Camilla Grönbladh på camilla@moderskeppet.se. Vill du hellre ringa så har hon 070-243 13 07.

Uppdaterat maj 2017 av Kansliet