Utbildningar med Moderskeppet

Om Moderskeppet

För dig som vill gå klubbarnas kurser eller cirklar i fotografering och bildbehandling kan SeniorNet erbjuda elevabonnemang  till ett mycket bra pris genom avtal med Moderskeppet.

Moderskeppet har nu funnits i  över 10 år och tusentals svenskar har deltagit i deras onlinekurser. I dessa kurser finns fantastiska svenska lärare som lär dig fota, designa, redigera och bildbehandla.

Skärmavbild 2015-12-16 kl. 08.19.44

Det finns mycket att lära hemma vid datorn men också i bildcirklar och workshops där våra medlemmar samlas kring sina kameror, gamla bilder  och allt som har med foto och bildbehandling att göra.  Moderskeppet är ett bra stöd för våra handledare och för våra deltagare som känner att man glömmer ibland och behöver repetera.

” Tillsammans med Moderskeppet har jag själv fått växa i min hobby  med fotografering och bildbehandling.  Som cirkelledare i dessa ämnen kan jag alltid känna mig trygg och finna svaret på alla svåra frågor deltagare ställer. Våra bildcirklar sjuder av lust och arbetsglädje och deltagarna vill hela tiden lära mer och därmed ökar också deras övriga digitala kunnande” säger Lena Seger, cirkelledare  i Seniornet Salem.

Uppdaterat i maj 2017 av Kansliet