Medlemsförmåner – Rabatter

Som medlem i SeniorNet får du tillgång till en rad medlemsförmåner:

 


Office utbildning via Aktiv.se – populär medlemsförmån

Du som är medlem har fri tillgång till webbaserad utbildning i hela MS Office 365-paketet och Windows 10. Nytt är att nu ingår även Molntjänster och Teams. Windows 11 utbildningen publiceras senare och ingår i paketet.

Du kan logga in på upp till fyra enheter exempelvis: dator, laptop, surfplatta och mobil.
Kontakta din lokala förening om du behöver hjälp med inloggningen eller har frågor om själva utbildningen.
Information om hur du loggar in för att ta del av förmånen.

Om du redan har ett SeniorNet konto på aktiv.se kan du logga in direkt på startsidan på aktiv.se Logga in via Aktiv.se, startsidan.

Uppdaterad jan 2024


PC för Alla riktar sig till dig som brinner för datorer, mobiler, tillbehör och smarta hemmet-prylar. Du får tillgång till de senaste nyheterna, tester och guider.

PC för Alla – rabatt på papperstidningen eller den digitala utgåvan

Som medlem i SeniorNet får du 50 procent rabatt på en 12-nummerprenumeration av papperstidningen PC för Alla eller den digitala utgåvan.
Logga in för att beställa tidningen.

Du kan också prenumerera gratis på olika nyhetsbrev.


Hemfixarna ger tekniksupport i hemmet

SeniorNet Sweden har som ett komplement till vår verksamhet tecknat ett samarbetsavtal om tekniksupport i hemmet med Hemfixarna. Hemfixarnas supporttjänster berättigar till RUT-avdrag på 50 procent av hela kostnaden förutsatt att du inte redan utnyttjat RUT-avdrag för andra tjänster. Även inkomsten påverkar och om du inte skattat tillräckligt i Sverige. vi har ingen rabatt men kan rekommendera Hemfixarna. Läs mer


TaxiKurir – upp till 10 procent rabatt på taxiresor i hela landet 

Taxi kurir har en app för bokning av taxiresor och betalning. Med TaxiKurirs app åker du taxi till fast pris. Som stamkund erhåller du Avtal 10 som ger dig upp till 10 procent rabatt på samtliga taxiresor med TaxiKurir i Sverige och Norge.

När du laddat ner din App; Klicka på meny-symbolen Skapa konto och gå in i din personliga meny med ditt namn Tryck på ”Avtalskort” och ange Kod (länk till medlemssida). Du bokar nu dina resor mot rabatt. Läs mer 


Övriga rabatter:

Länkarna leder till information om rabatterbjudanden och hur du ska göra för att få del av dem.

Du kan även ta del av rabatter som din lokala klubb kan ha förhandlat sig till. Se klubbens webbplats

Uppdaterad okt 2022