PC för Alla

PCforAlla3-2016

 

PC för Alla omfattar både en digital sajt och en papperstidning vilka innehåller guider, tester, tips och nyheter inom IT-området. PC-för alla bevaka dator- och hemelektronikbranschen för att hitta aktuella nyheter.

PC för Alla har  över 200 000 läsare av tidningen per månad – och lika många besöker sajten varje månad.  Vidare når nyhetsbrevet som du kan prenumerera på över en halv miljon läsare per månad.Behöver du underlag för inköpsbeslut, support när tekniken krånglar – eller bara för att hålla dig uppdaterad med vad som händer och är på gång så kan PC för alla var något för dig.

Medlemsrabatt

Som medlem i SeniorNet får du 50 procent rabatt på en helårsprenumeration av PC för Alla. Du får tidningen direkt i brevlådan, samt tillgång till den digitala tidningen på nätet, i surfplattan och i din smarta mobil.

Som prenumerant på minst 12 nr kan du även ta del Premiumerbjudanden, där du får tillgång till ett komplett säkerhetsprogram, datorsupport via telefon, tillgång till de digitala utgåvorna med mera.

För att erhålla din rabatt: finns information på medlemssidan.
Ordinarie pris för PC för alla är 895 kronor och ditt pris blir 447,50 kronor.

 

 

 

 

Uppdaterat i januari 2018 av BS

Top